Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

F1 2013 prissänkt på Steam

I samband med att årets Formel 1-säsong precis dragit igång erbjuds det officiella Formel 1-spelet för Mac till kraftigt reducerat pris på Steam.

I helgen drog Formel 1-säsongen i gång i Australien. För första gången sedan 1991 finns en svensk förare med och tävlar. Marcus Ericsson kör för Caterham, men fick tyvärr avbryta första tävlingen efter 27 varv då motorn tappade oljetrycket. För F1-fans och Mac-användare som inte kan få nog av F1 just nu finns det senaste officiella Formel 1-spelet från Codemasters med titeln F1 2013 sedan någon vecka tillbaka att ladda ner för OS X.

F1 2013 släpptes till Mac App Store den 6 mars och kostar där 399 kronor, men för den som är snabb går det att göra ett riktigt bra klipp om man istället köper spelet via Steam. I omkring åtta timmar till har tjänsten kraftigt prissänkt spelet för både Mac och pc till 11,24 euro, motsvarande 100 kronor.

Det är Feral Interactive som portat spelet till OS X och systemkraven lyder enligt följande:

OS
OS X Mavericks (10.9.2)
Processor
2.4 GHz
Primärminne
4 GB
Grafikkort
512MB VRAM – AMD 4xxx-serien, Nvidia 6xx-serien, Intel HD4000 eller bättre
Utrymme
15 GB tillgängligt utrymme
Övrigt
Intel HD4000-serien kräver 8 GB primärminne
Skriven av Ida Blix
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.