Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple TV visar notiser

Apple TV kan nu pausa pågående uppspelningar och visa notiser. I samband med Itunes Festival blev användare tillfrågade om att se spelningar.

I samband med Itunes Festival under #SXSW i USA visade Apple att de kan skicka ut notiser till Apple TV-enheter. Under fem kvällar uppträdde flera artister som Coldplay och Pitbull och spelningarna gick att se direkt via Apple TV eller en app för IOS.

Notiserna pausade pågående uppspelningar av annat material för att fråga om användaren vill se spelningen, rapporterar 9to5mac. De skriver att notisen ser allmän ut för operativsystemet och inte verkar vara speciellt framtagen för Itunes Festival-appen. Därmed kan notiserna troligtvis expanderas för att fungera för andra ändamål också.

Apple ryktas vara på gång med en ny Apple TV som kan få både ett nytt uppfräschat operativsystem och en egen App Store. Det cirkulerar också spekulationer om att enheten får router-funktionalitet inbyggd med stöd för 802.11ac.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.