Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Bild: Olga Osadcha

Apple testar relaterade sökresultat i App Store

App Store kan få en ny sökfunktion som erbjuder relaterade söktermer för att underlätta för användare att hitta det de söker i butiken.

Det finns över en miljon appar i #App Store och Apple har fått kritik för hur svårt det är att överblicka innehållet och hitta det man söker. Nu verkar det som att företaget testar att erbjuda relaterade sökresultat, men i väldigt liten skala än så länge. Twitter-användaren Olga Osadcha postade en bild av hur det ser ut.

Osadcha skriver att den nya raden bland sökresultaten inte alltid syns, men när den är där går det att klicka på någon av söktermerna vilket leder till en ny sida med sökresultat som i sin tur ger nya förslag på söktermer. Det ska noteras att hon är en av grundarna till appen som används för exempelbilden.

Det finns inga besked om när den här funktionen kan tänkas släppas till alla användare, men det verkar som att Apple kommer att kunna implementera den utan att be användarna att uppdatera sina IOS-enheter.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.