Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Vill du ha en bild i iPod reklamstuk?

Gillar du iPod reklamernas karakteristiska utseende med de starka färgerna och de mörka siluetterna?
Vore det inte skoj att ha en bild av sig själv,hunden eller kanske flickvännen i en iPod reklam bild, men är inte så skicklig på bildbehandling att du skulle ge dig på det själv? Lugn! Det finns en lösning!
På websidan iPod My Photo kan du få din bild omgjord till en iPod-reklam-look-alike för $19.95 som du betalar via PayPal.

Före

Efter

Du kan välja att få bilden med eller utan iPod och vilken du vill av färgerna som är med i den riktiga iPod reklamen som bakgrund. Vad du sen gör med bilden, det är helt upp till dig. Kanske trycka den på en t-shirt, ett klistermärke eller kanske rama in den och hänga den på väggen? Det är bara fantasin som sätter gränserna!

Vad tycker ni om denna tjänst, är det någon som kommer att beställa?
Skrivet av: Martin Björkdahl

Läs mer:
http://www.99mac.se/vbindex.php?id=810

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.