Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Mailbox kommer till Mac och Android

Dropbox-ägda Mailbox lanserar en app för Android och inför en ny funktion för att automatisera vissa händelser. Dessutom betatestas nu Mailbox för Mac.

Det blev mycket hype kring #Mailbox för strax över ett år sedan när appen lanserades för IOS. Nu tar appen steget till Android med en ny auto-svep-funktion. Mailbox, som numera ägs av Dropbox, meddelar i sin blogg också att en version för Mac är under betatestning.

"Vi har fått in tusentals förfrågningar om en Android-app och efter nästan ett års arbete är vi glada att kunna ta enkelheten med Mailbox till världens mest populära mobila plattform."

Den nya auto-svep-funktionen är till för att hjälpa användarna hantera sin e-post ännu smartare än tidigare. Mailbox lär sig nu hur användaren sveper och snoozar mejl och kan automatisera vanliga händelser. Exempelvis kan Mailbox automatiskt snooze mejl från vänner till efter arbetstid, eller skicka alla kvitton till en särskild lista.

Auto-svep använder #Dropbox för att synkronisera preferenser och auto-svep-mönster för olika e-postkonton och enheter.

Mailbox för Mac

En Mac-klient av Mailbox testas nu i en privatbeta och intresserade kan anmäla sitt intresse till att få testa appen efterhand som fler användare släpps in.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.