Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Civilization får uppföljare i rymden

Firaxis har annonserat att nästa del i den populära Civilization-serien kommer att utspela sig i rymden. Beyond Earth släpps i höst.

Firaxis presenterade i helgen nästa del i den populära spelserien Civilization på spelmässan PAX East i Boston. Civilization: Beyond Earth kommer att ta serien i en ny riktning genom sitt science fiction-tema, rapporterar IGN.

Ett av sätten att vinna Civilization är att utveckla rymdfart och skicka iväg ett rymdskepp till en annan planet. Beyond Earth tar vid där de vanliga spelen slutar, och låter spelaren kolonisera andra världar och utveckla framtida teknik.

Temat är inte helt nytt. 1999 fick Civilization 2 en fristående uppföljare i form av Alpha Centauri, som utspelade sig på en främmande planet. Spelet blev mycket populärt och finns nu även tillgängligt på Mac genom Gog.com.

Firaxis har inte avslöjat många detaljer om spelet, men det ska komma i höst till pc, Linux och Mac. En första trailer till spelet har också släppts.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.