Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Patent om Iwatch beskriver inbyggd kamera och ljussensor

Apple har fått ett patent godkänt som trots de generella beskrivningarna skulle kunna handla om Iwatch med inbyggd kamera och sensor för omgivningsljus.

I ett nytt #patent som publicerats av det amerikanska patent- och registeringsverket beskriver Apple en elektronisk enhet som skulle kunna bäras runt handleden. Det är bara en av alla möjliga användningsområden som de tar upp i sin ansökan, men mycket i patentets beskrivning stämmer överens med rykten om #Iwatch.

Höljet till enheten beskrivs ha trådlösa kretsar som sändtagare och optiska komponenter som sensorer för omgivande ljus och kameror. Det finns flera skisser av enheten i patentet, men det här är inte ett designrelaterat patent så den färdiga produkten kan se helt annorlunda ut.

Det här är inte heller det första patentet från Apple som kan ha med Iwatch att göra. I mars skrev 99mac om ett patent gällande en smart stegräknare anpassad för att bäras runt handleden. Apple har också registrerat varumärket Iwatch i flera områden, inklusive EU.

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.