Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Intel: "Broadwell redo till julhandeln"

Nästa generation av Intel-processorer ska finnas ute till julhandeln, enligt företagets vd. Broadwell-processorer kan bli aktuella för Macbook Pro eller den omtalade 12" Macbook Air med Retina.

När det gäller datorer köper Apple sina processorer från Intel. Företaget uppdaterade nyligen sina Macbook Air med snäppet vassare processorer med Intels Haswell-arkitektur och passade samtidigt på att sänka priserna.

Nästa generation av processorer kallas för Broadwell och innebär ett byte till 14 nanometer från nuvarande 22 nanometer. Det här betyder enligt Intel att de kan få ned energiförbrukningen med upp till 30 procent, till samma prestanda som nuvarande Haswell.

Intels vd, Brian Krzanich, berättar till nyhetsbyrån Reuters att Broadwell inte kommer finnas redo till skolstarten efter sommaren. Däremot kommer det definitivt att finnas datorer med arkitekturen lagom till den lukrativa julhandeln.

Eftersom Macbook Air nyligen uppdaterats är det kanske mer troligt Macbook Pro med Retina som kan uppdateras med Broadwell i år. Det ryktas även om att Apple i slutet av året kommer lansera en 12" Macbook Air med Retinaskärm och passiv kylning, där den lägre strömförbrukningen Broadwell erbjuder skulle komma väl till pass.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.