Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Flickr tar bort inloggning med Facebook och Google

Från och med 30 juni går det inte längre att logga in på bildtjänsten Flickr via sitt Facebook- eller Google-konto. Istället krävs ett konto hos ägarna Yahoo.

Användare av den populära bildtjänsten Flickr har sedan 2011 kunnat använda sina Facebook- eller Google-konton för att logga in. Denna möjlighet försvinner nu när #Yahoo, som äger #Flickr sedan 2005, istället börjar kräva ett Yahoo-konto.

Från och med 30 juni tas inloggningen via Facebook och Google bort, och användare som försöker logga in med någon av dessa tjänster uppmanas att skapa ett konto via Yahoo istället.

Flickr är en av Yahoos mest populära tjänster, med 87 miljoner registrerade användare 2013. Det är möjligt att Yahoo därmed vill använda tjänsten för att marknadsföra sina övriga funktioner som e-post, nyheter och sökfunktioner.

Kommentarer
8 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.