Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Påstådd baksida av Iphone 6 visas upp

Nu kommer fler bilder som påstås visa baksidan av Apples kommande Iphone 6 med 4,7-tums skärm.

Bilder på vad som uppges vara ett bakstycke för nästa version av Iphone har publicerats av den franska sajten Nowhereelse. Komponenten som bilderna föreställer motsvarar en telefon med en bildskärm på 4,7 tum. Komponenten ser ut att vara i hög kvalitet, vilket stärker möjligheten att det kan röra sig om autentiska delar till Apples nya Iphone.

Bakstycket visar utskurna hål för kamera och blixt, och på ena sidan för volymknappar och knapp för att stänga av ljudet. På den andra sidan finns utrymme för ett SIM-kort samt ett hål för vad som spekuleras bli den nya platsen för knappen för vila och väckning.

En anmärkningsvärd detalj är också att baksidan visar ett utskuret hål för Apples logga. Om komponenten är äkta skulle det i så fall vara första gången på en Iphone som Apple-loggan inte trycks ovanpå, utan fylls av material från undersidan, som dagens Ipad Air och Ipad Mini är konstruerade.

Ett rykte som cirkulerar inför Iphone 6 är att den ska kunna låta Apple-loggan lysa och blinka för att meddela om notiser. Denna funktion skulle i så fall kräva ett hål för loggan som en lampa kan lysa igenom. Andra fördelar är att få bättre antennstyrka genom hålet samt ren estetik.

Apple förväntas presentera sin nya Iphone under september eller oktober detta år.

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
23 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.