Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Kärlek på Apple Retail Store i New York - SoHo

Dating på Apple Retail Store i USA

Apple Retail Store i New York's SoHo är den senaste platsen att se och synas på enligt City magazine. Skribent Keith Allison säger att det är en plats speciellt bra för att möta attraktiva personer av motsatta könet, alltså kvinnor.

"Vi vet ju alla dom vanliga ställen man kan träffa tjejer på: barer,nattklubbar,gym, hundpromenader i parken, men data affären?"

Det här är en helt ny värld, en värld där interaktiva chattar och flirtande har gått offline och kommit tillbaka till den verkliga världen, starta en konversation är lika enkel som oväntad som att vända sig till den attraktiva personen vid datorn brevid dig och fråga, "Vad har du på din iPod?" Vem kunde gissat det? Även fast du inte kan sätta igång din dator, besök affären. Jag gör det och jag har en PC, det är bara det att PC affärer inte har samma kurvor

Kommer det bli samma effekt hos våra Apple Center i Sverige?

Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.