Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Google I/O 2014

Rykte: Google lanserar Android-baserad mediaspelare

Ikväll börjar Googles konferens Google I/O och företaget tros visa upp Android TV tillsammans med en mediaspelare som ska konkurrera med bland annat Apple TV.

Moscone Center i San Francisco är populärt för större konferenser. Apple höll sin utvecklarkonferens #WWDC där i början av månaden och ikväll är det dags för Google att inta lokalerna för sin årliga konferens Google I/O.

#Google har tidigare lanserat #Android Wear, en version av operativsystemet anpassat för kroppsburna enheter. Inför kvällens konferens talas det om att det nu är tv-apparaters tur att få ta del av Android. Men Google tros inte bara visa upp ny mjukvara, utan också lansera en mediaspelare likt #Apple TV.

Mediaspelaren kommer att bära sin tillverkares varumärke som än så länge är okänt, enligt The Verge som hänvisar till en rapport från Wall Street Journal. Enligt rapporten är det oklart om Google också kommer att släppa en egen variant på liknande sätt som de har sina surfplattor och telefoner under märket Nexus. Befintliga Android-enheter ska fungera som kontroller till den nya mediaspelaren.

#Android TV sägs fokusera på spel. En källa till tidningen säger att användare ska kunna pausa ett spel i sin telefon och sedan fortsätta spelet via sin tv. Det sägs också att multiplayerspel som kan dela på skärmen är under utveckling.

Google I/O 2014 börjar ikväll klockan 18:00 och den inledande presentationen kan följas via deras webbplats.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.