Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Adobe lanserar Acrobat 7.0 för Mac

Adobe lanserade idag Adobe Acrobat 7.0, en uppdatering för dess desktopprogram, skapa och arbeta med PDF filer.

Version 7 av Adobe Acrobat familjen tillåter arbetsgrupper att sätta ihop dokument från flera källor, intelligenta formulär och mer säkert samarbete av projekt både på insidan och utsidan av brandväggen. Acrobat 7.0 Professional kunder kan nu virtuellt inkludera vem som helst i en elektronisk granskning av ett PDF dokument genom att ge tillgång till kommenteringsverktyget i fria Adobe Reader 7.0. Adobe Reader användare kan enkelt och snabbt ge feedback på en PDF fil som innehåller flera innehållstyper, från scannat papper till kalkylblad,presentationer och nu CAD innehåll. Det kommer att skeppas i slutet av året tillsammans med en uppdaterad version av programmet Adobe Acrobat Reader 7.0.

Acrobat 7.0 familjen erbjuder även förbättrad intregation med Adobe LiveCycle programvara, Adobe egen produktlinje för dokumenttjänster som kopplar samman personer med affärsprocesser. Inkluderingen av Adobe LiveCycle Designer, företagets professionella formulärs design verktyg, tillsammans med Acrobat 7.0 Professional ger det användarna möjligheten att skapa sofistikerade XML och PDF formulär som kan bli intregerade inuti back-end system Acrobat 7.0 Professional och Acrobat 7.0 Standard är bägge intregerade med Adobe LiveCycle Policy Server som tillåter organisationer att godkänna och hantera dokument policys för hjälpande kontroll, t ex. granskning av ett PDF dokument.

Acrobat 7.0 familjen erbjuder även annorlunda funktioner såsom att adressera specifika kunders arbetsflöde, Acrobat 7.0 Professional erbjuder mer avancerad kontroll över utveckling och design dokument för tekniska och kreativa arbetsgrupper som förlitar sig på specialieserad programvara såsom CAD och publicerings applikationer. Acrobat 7.0 Standard är mer designad för mer generella affärsapplikationer, medan Acrobat Elements är endast en licens produkt som tillåter företags licensiering.

Adobe lanserade idag även Adobe Reader 7.0
Företagets fria och universiella klientprogram. Det fortsätter att leverera möjligheten att pålitligt kunna läsa och skriva ut Adobe PDF filer på flera operativsystem,hårdvara och mobila enheters plattformar och nu erbjuder Adobe mer kraftfulla möjligheter såsom möjligheten att delta i dokument granskningar, intregerad Yahoo! sök möjligheter, interaktion med 3D objekt placerade i PDF. Denna produkt är också klienten för intelligent dokument tjänster, möjliggör individer att delta i affärsprocesser , få tillång till specialiserat innehåll mer säkert via online och offline och tillämpa säkerhet och kontroll policys på PDF filer.

Acrobat 7.0 Professional/Standard kommer att vara tillgängligt för Mac OS X 10.2.8 och Mac OS X 10.3, det förväntas skeppas på engelska i slutet av detta år och på franska,tyska och japanska tidigt i 2005. Acrobat 7.0 Professional kommer att kosta $450 medan registrerade kunder av Acrobat 4.0,5.0 samt Acrobat 6.0 Professional/Standard kan uppgradera för $160.

Acrobat 7.0 Standard kommer att kosta $300 med uppgraderings priser runt $100.

Läs mera på Adobe hemsida: http://www.adobe.com

Kommentarer
19 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.