Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Konsumenter använder 27 appar på en månad, enligt undersökning

Konsumenter lägger allt mer tid på att använda appar varje månad enligt en undersökning av Nielsen, men antalet appar som kommer till användning ökar knappt alls.

Sedan smarta telefoner introducerades har utvecklare varit flitiga på att ta fram appar. Det finns i princip en app för allting och konsumenter har miljontals appar att välja bland i både App Store och Google Play.

Enligt marknadsundersökningsföretaget Nielsen verkar det finns ett tak på hur många appar konsumenter använder under en månad och det antalet har inte ökat nämnvärt de senaste åren, skriver Tech Crunch.

Nielsen har sammanställt data från Iphone- och Androidanvändare över 18 år i USA vid tre tillfällen: sista kvartalet 2011, 2012 och 2013.

Deras rapport visar att tiden som användare lägger på att använda appar har ökat med 65 procent jämfört med för två år sedan. I den senaste mätningen lades i genomsnitt 30 timmar och 15 minuter på appar, vid samma mätning 2011 la användarna i genomsnitt 18 timmar och 18 minuter.

2011 användes omkring 23 appar på en månad, i slutet av förra året hade siffran ökat till 27 appar och Nielsen menar det här indikerar att det kan finnas ett maxtak.

Även om antalet appar kanske inte ökar så byter användarna ut vilka appar de använder i takt med att exempelvis spel tar slut eller nya roligare appar lanseras.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.