Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Iphone Air kommer i september

Apples kommande Iphone-modeller lanseras enligt flera rykten i september, men uppgifterna om datum går isär. Den större enheten sägs få namnet Iphone Air.

Apples förväntas visa upp nya modeller av Iphone under hösten. De flesta förhandsrykten har handlat om skärmstorlek och vilka nya funktioner och sensorer telefonen kan komma att få och många håller det för troligt att Apple lanserar enheterna i september. Nya rykten från sajten china.com (översatt) ger specifika datum för lanseringen #Iphone 6.

Apple sägs presentera Iphone 6 i två storlekar måndagen den 15 september, rimligtvis under ett mediaevent. Kort därefter börjar telefonerna säljas, den 25 september. Rapporten gör också gällande att den större modellen med en skärm på 5,5 tum uppges få namnet #Iphone Air. En annan kinesisk sajt, Tencent (översatt), uppgav nyligen säljstart för Iphone 6 till den 19 september.

Alla uppgifter om lanseringsdatum bör som vanligt tas med en rejäl nypa salt. En lansering för Iphone 6 i september verkar rimlig, men specifikt datum kan givetvis komma att ändras av Apple även om uppgiferna i sig stämmer.

Konceptbilder

Samtidigt finns det gott om koncept vad gäller utseendet på nya Iphone. En video har producerats av Ifanr, också det en kinesisk sajt, och finns nu tillgänglig på Youtube. Videon visar hur stor en Iphone med 4,7 tums bildskärm skulle bli i handen.

Slutligen har designern Mark Pelin satt ihop en grafisk modell av hur Iphone 6 kan komma att se ut, baserad på den senaste tidens uppgifter och påstådda läckta komponenter. Värt att notera är att de streck som syns på baksidan av telefonen, och som enligt en annan rapport skulle vara diskreta, här är svartmålade och syns tydligt.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.