Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Undersökning

En av sju skulle ge upp vänner före sin smarta telefon

En studie av Motorola konstaterar att amerikaner är beroende av sina smarta telefoner. Många har ständigt sin enhet inom räckhåll och skulle hellre vara utan sina vänner än att ge upp den.

Smarta mobiler tar upp en stor del av vår tid dagligen och det är kanske inte så konstigt med tanke på hur mycket nytta och nöje vi får ut av dem. Men håller det kanske på att gå alldeles för långt?

Motorola Mobility har tillsammans med B2X gjort en undersökning bland amerikanska konsumenter kring hur de använder sina mobiler och vilka förväntningar de har på tjänster och service. Den visar att en av sju amerikaner hellre skulle ge upp sina bästa vänner för en vecka än att skiljas från sin smarta telefon.

Om en hel vecka känns som lång tid, så kanske en dag går bättre? Nä, 40 procent av de tillfrågade svarade att det skulle vara svårt, om inte till och med omöjligt att vara utan telefonen för en dag. Inte ens om de erbjöds 100 dollar lockar det, skriver Recode.

I studien deltog 518 personer. 74 procent har sina mobiler inom räckhåll under hela dagen. Många av dem stänger sällan av sina mobiler och 53 procent har ljudet på till och med när de sover.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.