Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Video: Hyundai demonstrerar Carplay

Biltillverkaren Hyundai ger i ett nytt videoklipp en utförligare demonstration av hur Carplay fungerar i den kommande bilen Sonata.

Hyundai är en av flera biltillverkare som kommer att erbjuda Carplay i sina kommande modeller. #Carplay är Apples system för att koppla samman mobilen med bilens befintliga kontrollpanel för att exempelvis styra musik eller navigera.

Biltillverkarna kommer att erbjuda Carplay vid sidan av sina egna lösningar och en del kommer dessutom att inkludera #Android Auto. Videon från Hyundai visar närmare hur det här kommer att fungera i praktiken.

Det är bilsajten Motoman som besöker biltillverkaren och kikar närmare på bland annat hur Carplay fungerar i den kommande bilen Sonata. När en Iphone ansluts via Lightning-kabel går den automatiskt över till att visa en Carplay-symbol. På bilens inbyggda kontrollpanel syns också Carplay som en ikon bland bilens andra appar.

Videon ger ett tydligt exempel på hur Hyundais egna system fungerar tillsammans med Carplay. Även om användaren spelar upp radio via den inbyggda stereon kan personen använda Apples röstassistent Siri via kontrollerna på ratten.

Klippet är 11 minuter långt och de första bitarna om Carplay nästan fyra minuter in i videon.

Kommentarer
18 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.