Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Storsäljaren Monument Valley får nya banor

Det hyllade spelet Monument Valley har nu sålt 1 miljon exemplar och enligt utvecklarna är en uppdatering på väg.

Monument Valley hyllades av både kritiker och spelare när det släpptes i april, och även redaktionen på 99mac var positiva till det kreativa pussel-äventyret. Under en intervju med utvecklarna rapporterades att extra innehåll skulle komma till spelet i framtiden i form av en uppdatering.

#Monument Valley har sedan dess också hunnit släppas för Android via Google Play och Amazon, och nu har spelet sålt i över en miljon exemplar rapporterar Techcrunch. Ett annat tecken på spelets popularitet är hur mycket teckningar och konstverk som skickats in till utvecklarna Ustwo från fans, som de samlat ihop och länkar till från sin webbplats.

Nu är äntligen nya banor på väg som ska förlänga spelupplevelsen med nästan det dubbla jämfört med orginalutgåvan. Ustwo uppges ännu ej ha bestämt sig för om uppdateringen ska bli gratis eller kosta extra. Något datum är heller ej satt, men siktet är inställt på oktober eller november.

Ustwo utesluter heller inte att det kommer att släppas en renodlad uppföljare i framtiden, men bara om det verkligen har något nytt att erbjuda och inte bara är en upprepning av det första spelet. Producenten Dan Gray säger:

"Folk har sådan kärlek och passion för det här spelet - de bryr sig verkligen om det. En sak vi inte vill göra är att köra serien i botten. Monument Valley 2, om det någonsin görs, kommer inte att göra på ett bra tag"

Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.