Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Detta är nya Itunes 12

Med den senaste förhandsversionen av OS X Yosemite kommer också den första titten på Itunes 12, med nytt utseende.

När OS X Yosemite presenterades under WWDC visade det upp ett nytt grafiskt utseende i operativsystemet. De flesta av Apples övriga OS X-appar visades dock inte, bland annat Itunes.

I den senaste förhandsversionen av Yosemite har Itunes dock uppdaterats så att utseendet ligger i linje med det övriga systemet. 9to5mac har publicerat skärmdumpar, och helhetsintrycket är en vitare, platt design med mer avskalade fält och knappar.

Den mest påfallande förändringen är att knapparna för att växla mellan musik, film och andra avdelningar nu ligger som en rad med ikoner, istället för att som tidigare ligga som en rullgardinsmeny.

Av bilderna att döma är det annars tydligt att Itunes 12 inte är ett radikalt nytt koncept för programmet, utan ett nytt utseende över gamla funktioner. Fortfarande samlar Itunes allt från IOS-appar till film, tv, radio och musikbibliotek.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.