Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Ny video visar möjlig baksida av Iphone 6

Ännu en video har publicerats på Youtube som påstås föreställa baksidan på en Iphone 6 med 4,7 tums skärm, och stämmer väl överens med tidigare uppgifter.

Nästan varje dag tycks innebära en ny läckt komponent, bild eller video som påstås föreställa Apples kommande Iphone, kallad Iphone 6. Nu kommer ännu en, från Youtube-användaren Icrackuridevice.

Videon sägs föreställa en äkta baksida för Iphone 6, och visar samma streck för antennerna som synts på tidigare delar. Delen ser äkta ut, med massor av detaljer och kan mycket väl vara en genuin komponent från en fabrik.

Som vanligt när det gäller bilder och videor på kommande produkter bör det tas med en nypa salt. Till exempel kan det röra sig om en skickligt gjord kopia, eller kanske en komponent från de kinesiska Android-telefoner som är gjorda för att likna en Iphone 6 som 99mac skrivit om.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.