Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Iphone 6 börjar säljas 14 oktober

Obekräftade uppgifter anger att Apples nya Iphone presenteras med ett event den 16 september för att börja säljas en månad senare, den 14 oktober.

De flesta uppgifter som cirkulerar angående lanseringsdatum för Apples nästa modell av Iphone uppger att den nya telefonen presenteras i september. Enligt Macrumors kommer den så kallade #Iphone 6 mycket riktigt att presenteras under ett Apple-event den 16 september, men inte börja säljas förrän en månad senare.

Macrumors citerar en icke namngiven källa som ska ha deltagit i ett internt möte i en av Apples butiker där säljstart för Iphone 6 sades vara den 14 oktober, vilket är en tisdag. Om detta rykte stämmer skulle det vara första gången som en Iphone inte börjar säljas på en fredag, förutom Iphone 4 som dök upp i butikerna på en torsdag.

Mötesledaren ska enligt uppgift ha sagt att 14 oktober kommer att bli en fullproppad dag för Apple, och att hela månaden skulle vara hektisk för både Apples butiker och företaget själv. Under den senaste kvartalsrapporten sade finanschefen Luca Maestri att Apple förväntar sig en stressig höst, och förutom nya Iphone-modeller förväntas åtminstone Ipad Air och Ipad mini uppdateras i god tid inför julhandeln.

Kommentarer
8 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.