Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

snabbtest

Monty Python går igen i Silly Walks

John Cleese från humorgruppen Monty Python tar en löjlig promenad ute på Londons gator i Ipad, Iphone och Ipod Touch.

Det var nu länge sedan humorgruppen Monty Python upplöstes, och trots en bejublad återförening i somras är det ont om nytt material för fantaster. Med Ministry of Silly Walks kan dock Android och IOS-användare världen över återstifta bekantskapen med en av gruppens mest kända sketcher. Som byrådirektör på ministeriet för löjlig gångstil går det ut på att promenera genom London och undvika hinder som soptunnor, parkbänkar, utspillt te och lågt flygande duvor. Allt till de välkända tonerna av Libery Bell.

Spelmässigt är detta en helt normal variant av att ta sig så långt som möjligt och samla poäng, utan särskilt mycket som skiljer Silly Walks från andra spel i samma genre. Det som gör det unikt är naturligtvis Monty Python-faktorn, som onekligen gör det hela lite roligare. Spelkaraktären, en 3d-modell av John Cleese promenerar brittiskt högfärdigt genom London och i bakgrunden finns roliga små lustigheter som dagstidningen Daily Twoddle. Jag hade dock gärna sett ännu fler referenser till annat Monty Python-material som skulle ha förlängt spelets glädje betydligt.

Det är knappast ett spel som slår ihjäl timmar, men några minuter här och där duger Silly Walks gott att ägna sig åt. För nio kronor kan appen vara värd ett köp enbart för musiken och John Cleeses röst som hånar spelaren efter att spelet är över.

Namn
Monty Python's The Ministry of Silly Walks
Plattform
IOS
Utvecklare
BD Studios Limited
Version
1.0.3
Pris
9,00 kronor
Krav
Kräver IOS 7.0 eller senare. Kompatibel med Iphone, Ipad och Ipod Touch. Appen är optimerad för Iphone 5.
Språk
Engelska
Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.