Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Iphone 6 får bättre batteritid

Apples nya Iphone kan komma att utrustat med ett batteri på 2 100 mAh, vilket bör resultera i bättre batteritid än tidigare modeller.

Analytikern Sung Chang Xu har tidigare rapporterat rykten om att Apples nya modell av Iphone kan komma att utrustas med vädersensorer. Nu har hon även uttalat sig om att batteriet i den nya telefonen blir kraftigare än i tidigare modeller, enligt G for Games.

Sung Chang Xu hänvisar till källor i produktionsledet, och uppger att batteriet kan ha en kapacitet på 2 100 mAh (milliamperetimmar). Det skulle betyda att batteriet kan leverera 2,1 ampere under en timme.

Tidigare läckta bilder har visat ett batteri på endast 1 800 mAh, men enligt Chang Xu har detta rört sig om batterier avsedda för testenheter. Den slutliga produkten kommer att vara utrustad med 2 100 mAh uppger hon.

Som jämförelse har mobilen HTC One M8 ett batteri på 2 600 mAh och Samsung Galaxy S5 ett på 2 800 mAh. Iphone 6 skulle alltså ha en lägre batterikapacitet än dessa modeller, men Apple har traditionellt använt sig av nära integration mellan hårdvara och mjukvara för att hushålla bättre med den kapacitet som finns. Det är därför troligt att den faktiska batteritiden blir minst lika bra eller bättre än i nuvarande modeller av Iphone.

Apple tros lansera #Iphone 6 under ett event den 9 september.

Kommentarer
20 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.