Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Tillverkningen av nya Ipad‑modeller igång

UPPDATERAD. Apples tillverkare har börjat produktionen av nya Ipad-modeller. Ersättare till Ipad Air och Ipad Mini är på gång med möjlig lansering under hösten.

En titt bland Apples redovisningar visar att Ipad-försäljningen gått ner under de senaste två kvartalen. Enligt rykten och uppgifter från Apples leverantörer börjar det bli dags för nya modeller som kanske kan ge siffrorna en skjuts uppåt igen.

Apple arbetar mest troligt med nya versioner av dagens två modeller, #Ipad Air med 9,7-tums skärm och #Ipad Mini med Retina med 7,9-tums skärm. Båda modellerna får enligt uppgifter fingeravtrycksläsaren Touch ID.

Enligt insatta källor har massproduktion av den större Ipaden påbörjats och modellen kan presenteras under slutet av det här kvartalet eller tidigt under nästa, rapporterar nyhetsbyrån Bloomberg. De nämner också att skärmen kommer att bli lättare att läsa med hjälp av en laminering som minskar reflexer. Mer uppgifter ges inte, men kanske rör det sig om en liknade metod som den Apple redan använder på Imac och Iphone.

En ny version av Ipad Mini är också under produktion och är troligen ute i handeln lagom till slutet av året.

Förra månaden annonserade Apple ett nytt samarbete med IBM och Apples vd Tim Cook berättade att målet med samarbetet är att sälja in Ipad till företag som bör ge framtida tillväxt i Ipad-försäljningen.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.