Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple publicerar mångfaldsrapport

Majoriteten av de anställda på Apple är vita män, enligt en mångfaldsrapport från företaget. Vd:n Tim Cook är inte nöjd och utlovar bättring.

I början av juni sa Apples vd Tim Cook under en konferens i USA att Apple skulle börja rapportera om #mångfalden på företaget. En första sammanställning har nu publicerats på Apple.com.

En titt bland de högsta cheferna som hör till företagets ledning visar nio män och en kvinna. På företaget globalt är 30 procent kvinnor. När det kommer till den etniska sammansättningen visar Apple endast siffror för USA. 55 procent är vita, 15 procent har asiatiskt påbrå, 11 procent är latinamerikaner och 7 procent är afroamerikaner.

Tillsammans med rapporten har Tim Cook också publicerat ett brev där han säger att han inte är nöjd med siffrorna och att företaget ska göra mer för att öka mångfalden.

"Som vd är jag inte nöjd med siffrorna på den här sidan. De är inte nya för oss, och vi har jobbat hårt under en längre tid för att förbättra dem. Vi gör framsteg, och vi är beslutna att vara lika innovativa när det gäller att avancera mångfalden som vi är på att utveckla våra produkter."

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.