Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple börjar lagra data i Kina

Apple börjar lagra data hos China Telecom för att förbättra prestandan på sina molntjänster för de kinesiska användarna.

Sedan början av augusti lagrar Apple data hos China Telecom för att förbättra prestandan för sina användare i landet. Apple poängterar att uppgifterna lagras i krypterad form och att teleoperatören, som kontrolleras av den kinesiska staten, inte kan läsa innehållet, rapporterar Wall Street Journal.

"Apple tar användarnas säkerhet och integritet på största allvar. Vi har lagt till China Telecom till vår lista över datacenterleverantörer för att öka bandbredden och förbättra prestandan för våra kunder i Kina."

Avtalet står klart efter 15 månader av tester och utvärderingar. Det är tjänster som Icloud och Itunes Store som ska få förbättrad hastighet med hjälp av det nya datacentret.

Förra månaden rapporterade statligt ägda China Central Television att Iphone utgör en nationell säkerhetsrisk på grund av funktionerna relaterade till platstjänster. Enligt Gartner-analytikern Sandy Shen kan Apples nya avtal med teleoperatören kanske minska den kinesiska regeringens farhågor kring säkerheten för Apple-användarnas uppgifter.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.