Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Skype fixar bättre notiser

Användare som kör Skype på flera enheter samtidigt kommer inom kort att slippa att det plingar till över allt. Istället känner tjänsten av vilken enhet som är aktiv och skickar notiserna dit.

Microsoft fortsätter att förbättra #Skype. I juni uppdaterades appen för Iphone med nytt utseende och bättre prestanda. En annan efterlängtad förbättring var att meddelanden markerades som lästa på alla enheter efter att användaren läst dem på en.

Nu meddelar företaget i den officiella bloggen att man under de kommande veckorna rullar ut ännu en efterlängtad förbättring till användarna. Den här gången är det notiserna som får sig en översyn. Användare som har Skype igång på flera enheter samtidigt får också notiser till alla enheter. Det vill säga det plingar till i både dator, telefon och kanske surfplatta när det kommer ett nytt meddelande.

Det här kommer att ändras så att Skype känner av vilken enhet som används aktivt och därför bara skickar notiser till den enheten. När tjänsten märker att också den enheten är inaktiv skickas notiser återigen till alla enheter så att användaren inte riskerar att missa något.

Det här gäller bara meddelanden och inte samtal, notiser om inkommande samtal kommer fortfarande att höras på alla inloggade enheter.

För att vara säker på att få ta del av den här kommande nyheten ber Microsoft användarna att se till att de har den senaste versionen av Skype installerad på sina enheter.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.