Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Iphone 6 kommer allt närmare

Nya dokument uppges ha läckt från Foxconn som visar designen på Apples nya Iphone, liksom tidigare med förhöjd kamera.

Nya bilder har publicerats av en fransk Apple-sajt som, om de är äkta, bekräftar flera rykten gällande utseendet på Apples nya version av Iphone. Bilderna ska enligt sajten komma från Foxconns fabriker och innehålla information om designen på det som kallas #Iphone 6, liksom information om mått och vikt.

De nya bilderna visar två modeller av Iphone 6 som kallas N61 med en bildskärm på 4,7 tum och N56 med en 5,5-tumsskärm. Som jämförelse finns också en Iphone 5S som kallas N51. Bilderna visar de båda nya modellerna med en något upphöjd kamera på baksidan, vilket tidigare rapporterats om och orsakat blandade reaktioner.

Som vanligt ska det understrykas att det inte finns några bevis på att bilderna är äkta, även om de ser trovärdiga ut och stämmer väl överens med många tidigare rykten. Därtill bör tilläggas, att även om bilderna verkligen kommer från Foxconn så anges modellerna som prototyper. Det finns alltså inget som säger att detta verkligen är den slutgiltiga designen på Iphone 6.

Kommentarer
10 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.