Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Ipad Air 2 kommer också 9 september

Förutom en ny Iphone och Iwatch kan Apples evenemang den 9 september också innehålla en ny version av Ipad Air med Touch ID.

Apples evenemang den 9 september förväntas framförallt att bjuda på nästa version av Iphone, och en presentation av den mystiska kroppsburna produkten Iwatch. Utöver det går rykten att Apple också kan visa upp ett nytt mobilt betalsystem.

Nu menar den vanligtvis välinformerade analytikern Ming-Chi Kuo att tisdagen även kan bjuda på en ny version av #Ipad Air, utrustad med #Touch ID, en A8-processor och en ny anti-reflektiv bildskärm. Ipad Air 2 kan också erbjudas i en ny guldfärgad variant, liknande de färger Iphone 5S finns i.

Kuo informerar sina investerare via ett utskick, som Apple Insider fått ta del av. Han skriver också att Ipad Mini kan komma att också utrustas med Touch ID, men är mindre säker på detta än vad gäller den större Ipad-modellen.

Fullmatat evenemang

Om uppgifterna stämmer kommer Apples evenemang den 9 september bli sprängfyllt med produktlanseringar. Traditionellt har Apple lanserat nya Ipad-modeller vid ett separat evenemang under hösten, och de flesta rykten har hittills pekat mot oktober. Om årets uppgraderingar av Ipad framförallt ger högre prestanda och Touch ID-funktionalitet är det tänkbart att nya Ipad-modeller kan presenteras på ganska kort tid under evenemanget.

Om Apple visar upp ett nytt mobilt betalsystem finns möjligheten att Touch ID diskuteras ingående i samband med detta och att större delen av presentationen viks åt Iphone och Iwatch. Därefter skulle uppgraderade versioner av Ipad kunna presenteras kort utan behov att demonstrera funktionerna. Oavsett vilket så ser 9 september ut att bli en fullmatad kväll.

Kommentarer
4 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.