Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: IWatch får flexibel skärm

Apples kommande Iwatch får en flexibel bildskärm som skyddas av stryktåligt safirglas, enligt en ny rapport.

Uppgifter om Apples kommande #Iwatch fortsätter att cirkulera inför den förväntade presentationen den 9 september. Enligt en artikel i New York Times kommer Iwatch att utrustas med en flexibel bildskärm som skyddas av safirglas.

Att Iwatch kommer att få en flexibel skärm rapporterades redan i april av analytikern Ming-Chi Kuo. Det är dock oklart om "flexibel" helt enkelt innebär att den är välvd, liknande på den nyligen presenterade telefonen Galaxy Edge från Samsung, eller om skärmen faktiskt i viss mån är böjbar.

Iwatch är enligt New York Times en av Apples hittills mest ambitiösa produkter. Den uppges komma i två storlekar och ha stöd för trådlös betalning via NFC. En hel del tid och resurser ska också ha investerats i att göra sensorerna i Iwatch bättre och mer exakt för insamling av hälsorelaterad data.

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
14 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.