Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Iphone 6 till salu 19 september

Apples nya upplaga av Iphone tros komma i två storlekar, och enligt en ny rapport börjar båda säljas i butik den 19 september, men med begränsad tillgång på 5,5-tumsversionen.

Vid det här laget anses det näst intill helt säkerställt att årets upplaga av Iphone kommer att släppas i två storlekar med bildskärmar på 4,7 tum och 5,5 tum. Uppgifterna vad gäller den största modellen har däremot gått fram och tillbaka gällande huruvida den kommer att säljas jämsides den mindre eller om den kommer vid ett senare datum.

Anledningen uppges ha varit problem vid tillverkningen vilket skulle nödvändiggöra en försening. Andra har spekulerat att Iphone med 5,5-tumsskärm säljs först nästa år för att inte konkurrera med den andra modellen.

Iphone 6 Plus

Enligt den senaste rapporten kommer dock Apples största Iphone hittills att både presenteras och börja säljas jämsides med deras näst största. Den franska Apple-sajten Igen.fr [Google-översatt från franska], som tidigare korrekt förutspått försäljningsdatum för Iphone, uppger att båda modellerna gör entré i butik fredagen den 19 september.

Det datumet skulle innebära att #Iphone 6 börjar säljas två fredagar efter evenemanget där den presenteras, vilket är precis samma tidschema som Apple har tillämpat de två senaste åren med Iphone 5 och Iphone 5S.

Dock hävdar sajten att den större Iphone-modellen kommer att ha kraftigt begränsad tillgänglighet i början, vilket stöder tidigare uppgifter om att tillverkningsprocessen av den drabbats av förseningar.

Enligt den japanska bloggen Macotakara [Google-översatt från japanska] kommer den större modellen att heta #Iphone 6 Plus. Ett annat namn som föreslagits är #Iphone Air.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.