Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Tim Cook säger också Iwatch

I månader har det rapporterats om Iwatch, men det officiella namnet Apple valt är Apple Watch. Det är inte bara 99mac som har svårt med omställningen.

När Apples länge omtalade smarta klocka till slut presenterades den 9 september hette den inte Iwatch, utan Apple Watch.

Efter så lång tid av spekulationer som har använt Apples typiska namn med att sätta ett "i" före är det inte helt lätt att lära om och säga det faktiska produktnamnet. Det bevisas inte minst av att även Apples vd Tim Cook låter tungan slinta mot slutet av en kort videointervju med ABC News (precis i slutet av det cirka en minut långa klippet).

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.