Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Philips först ut med Lightning‑lurar

Philips satsar på Iphone- och Ipad-användare och lanserar hörlurarna Fidelio M2L som kopplas via Lightning-porten.

I juni uppdaterade Apple programmet MFI (Made for Iphone/Ipad/Ipod) till att omfatta hörlurar som kopplas till IOS-enheternas Lightning-kontakt istället för den vanliga hörlurskontakten.

Hörlurar som kopplas via Lightning kan utrustas med specialknappar för att exempelvis öppna specifika appar och kan både ge och ta ström för att exempelvis ladda enheten eller driva aktiv brusreducering i lurarna.

Eftersom Apple köpt upp hörlurstillverkaren Beats skulle man kunna tänka sig att de skulle bli först ut med ett par Lightning-lurar, men nej, det blir istället Philips, skriver Pocket-lint.

Philips Fidelio M2L har stöd för 24-bitarsljud med en intern DAC och förstärkare inbyggt. De första exemplaren landar i butiker i december i år och uppges kosta 250 euro, motsvarande 2 300 kronor.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.