Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple TV får en ansiktslyftning

Samtidigt som Apple släpper IOS 8 passar de på att ge Apple TV en uppdatering med ett nytt grafiskt utseende och stöd för familjedelning.

I samband med lanseringen av IOS 8 har också systemet för Apple TV uppdaterats och fått ett fräschare utseende, liknande den betaversion som släpptes i augusti. Ikonerna liknar nu stilen i IOS 7 och IOS 8 med plattare fält och mer stiliserade symboler. Systemets typsnitt har också ändrats till ett tunnare.

Funktionsmässigt har det också tillkommit en del nytt, så som stöd för familjedelning vilket låter flera användare ta del av samma inköp och samsas kring ett betalkort. Föräldrar ges möjligheten att godkänna barnens inköp innan de görs och kan på så vis undvika chockräkningar från exempelvis köp inuti appar.

Amerikanska användare kan också glädjas åt en ny kanal från musiktjänsten Beats Music, vilka Apple köpte tidigare i år. Den nya uppdateringen är begränsad till tredje generationens Apple TV.

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.