Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Omröstning: Läser du MacWorld?

Det är en speciell känsla att sitta i fåtöljen med en riktigt bra tidning - något som webben har svårt att leva upp till.

Jag köper personligen en hel del tidningar och tycker det är ett utmärkt sätt att slappna av. Tyvärr är det svårt att göra en tidning som inte är inaktuell när den ges ut eftersom webben är så mycket snabbare - därför brukar jag inte läsa så många datortidningar utan det blir mest andra intresseområden.

Diskussionerna kring en 99mac tidning (på papper eller som PDF) har pågått en tid i vårt Plusforum och argumenten för eller emot är många. Just nu pågår en omröstning på MacWorlds hemsida "Hur läser du MacWorld" och det kändes relevant att göra motsvarande omröstning här. Rakt på sak:

Hur läser du MacWorld?

Debatt: Webben mot papperstidning, vad är bäst? Hur skulle din drömtidning se ut? Behövs det fler tidningar med inriktning mot Mac & iPod och i såfall vad skulle vara unikt för den?

Kommentarer
46 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.