Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Blogg postar bilder av Ipad Air 2

En vietnamesisk blogg har lagt upp bilder som sägs föreställa nästa generation av Ipad Air. Enheten är tunnare, har Touch ID och saknar knapp för att stänga av ljudet.

Apple ryktas hålla ett nytt pressevenemang den 16 oktober och en av produkterna som tros få en uppdatering då är Ipad Air. Nu publicerar en vietnamesisk blogg bilder som sägs visa Ipad Air 2, eller i alla fall en prototyp av den kommande enheten.

Bilderna visar en tunnare enhet som sägs vara 7 millimeter djup. Det kan jämföras med dagens modell som är 7,5 millimeter och Iphone 6 som är 6,9 millimeter. Till stora delar är enheten identisk med den nuvarande modellen av Ipad Air, men de synliga skillnaderna är att enheten har en Touch ID-knapp och att knappen för att stänga av ljudet eller sätta på rotationslåset är borta från sidan.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.