Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

IOS 8.1 ger ledtråd om Retina HD för Ipad

Grafiska resurser i den senaste betaversionen av IOS 8.1 tyder på att nästa Ipad kommer att få bildskärmar med Retina HD.

Med Iphone 6 och Iphone 6 Plus lanserade Apple en ny skärmupplösning som de kallar #Retina HD. Telefonernas bildskärmar har högre upplösningar, bättre betraktningsvinklar och skarpare kontraster än tidigare varianter.

Utvecklaren Hamza Sood har granskat koden i den senaste betaversionen av IOS 8, och hittat tecken som tyder på att nästa generation Ipad också kommer att få bildskärmar med Retina HD.

Det handlar om grafiska resurser i systemet som är gjorda i så kallad 3X pixelupplösning, och specifikt anges vara avsett för Ipad. Att nästa generation surfplattor från Apple alltså får den nya typen av bildskärmar får bedömmas som ytterst sannolikt.

Hamza Sood har tidigare upptäckt referenser som pekar på att de nya Ipad-modellerna också får Touch ID. Apple tros visa upp nya Ipad Air 2 och troligtvis en ny Ipad Mini på sitt evenemang den 16 oktober.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.