Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Bose uppdaterar sitt trådlösa ljudsystem Soundtouch

Bose uppdaterar och förbättrar sitt trådlösa ljudsystem Soundtouch. Nu finns stöd för Spotify och företaget erbjuder fler högtalare att välja bland.

För ett år sedan introducerade #Bose det trådlösa ljudsystemet Soundtouch som består av högtalare, fjärrkontroll, stereoförstärkare och appen #Soundtouch Controller. Nu är det dags för uppdateringar av både högtalare och appen.

Bose erbjuder nu totalt 12 olika system för både inom- och utomhusbruk. Vid lanseringen förra året släpptes Soundtouch 30, 20 och Portable och dessa högtalare uppdateras nu till andra generationen och erbjuds i både vitt och svart. Dessutom finns ett hemmabiosystem med stöd för Soundtouch och stereohögtalare med förstärkare. Alla systemen är kompatibla med Apples Airplay.

Appen Soundtouch Controller har fått en smidigare installationsprocess och användare kan nu komma igång trådlöst. Att det tidigare krävdes en sladd var en av sakerna som 99mac:s recensent Sofia Svärdh Rautelin anmärkte på när vi testade Soundtouch 20 i mars i år. Bose lägger till musiktjänsterna Deezer – och viktigare i Sveriges fall – Spotify via Spotify Connect. Appen har också en ny sökfunktion.

De nya högtalarna blir tillgängliga från och med den 10 oktober via företagets webbplats, egna butiker och via auktoriserade återförsäljare.

Priser

Soundtouch 30 II – rekommenderat pris 6 899 kronor
Soundtouch 20 II – rekommenderat pris 3 899 kronor
Soundtouch Portable II – rekommenderat pris 3 899 kronor
Lifestyle-underhållningssystemen kostar från 29 995 kronor
Cinemate-högtalarsystemen för hemmabio kostar från 9 995 konor (kräver också en Soundtouch-adapter för 999 kronor)
Soundtouch Stereo JC II – rekommenderat pris 11 495 kronor

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.