Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Dagens julklappstips: Nya AppleTV fraktfritt från Net on Net

Idag är det exakt en månad kvar till jul och det börjar bli dags att fundera igenom julklapparna. Under dom närmaste dagarna kommer 99mac tipsa om klappar som vi tror skulle passa dig!

Årets första julklappstips är en produkt som många väntat på men som ännu inte är lanserad i Sverige: nya Apple TV. Ett besök på svenska AppleStore visar den gamla modellen med texten "Tillfälligt slut". Net on Net har dock ett antal i lager just nu så om du är lite kvick så hinner du beställa en innan dom tar slut.

Nya AppleTV med AirPlay gör att du kan spela upp film och musik från din iPhone eller iPad direkt på din TV utan några kablar! Det är en funktion som vi ALLA väntat på tror jag?

Tyvärr kan man ännu inte hyra filmer från iTunes i Sverige - ett amerikanskt iTunes konto krävs för det. Men det finns sätt att gå runt problemen - läs mer i 99mac:s forum för AppleTV: http://www.99.se/apple-tv/

]]Beställ AppleTV från Net on Net - 1390kr inkl moms och fraktfritt!

Läs mer om AppleTV på amerikanska Apple.com: Apple - Apple TV - Rent HD movies and TV shows, stream Netflix, and more

Kommentarer
13 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.