Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

26 miljoner nedladdningar av U2:s Songs of Innocence

Apple bestämde sig för att ge bort U2:s album Songs of Innnocence och rapporterar nu att 26 miljoner användare valt att ladda ned hela albumet.

I samband med lanseringen av Apples nya Iphone-modeller gav företaget bort U2:s nya album Songs of Innocence till alla Itunes-användare. Inte alla tog emot gåvan med glädje och Apple fick släppa ett verktyg för att hjälpa dessa personer att ta bort albumet från listan över inköp.

Nu meddelar Apple att 26 miljoner användare laddat ned albumet i sin helhet, medan 81 miljoner användare "upplevt" låtarna på albumet via Itunes, Itunes Radio och Beats Music. I ett uttalande till Billboard säger Apples Eddy Cue:

"För att sätta det här i perspektiv, före det här hade 14 miljoner användare köpt musik från U2 sedan Itunes Store öppnade 2003."

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.