Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Civilization: Beyond Earth blir julklapp för Mac‑användare

Mac-versionen av det nya Civilization-spelet har försenats, men kommer enligt utvecklaren Firaxis att släppas till jul.

Nästa del i den omåttligt populära strategispelserien Civilization var ursprungligen tänkt att släppas den 24 oktober, samtidigt för både pc, Mac och Linux. I augusti meddelade dock utvecklaren Firaxis att Mac- och Linux-versionerna blivit försenade och skulle komma vid ett senare datum.

Nu kommer ytterligare detaljer från utvecklaren Firaxis och distributören 2K Games som på Twitter meddelar att spelet ska komma till Mac under årets julsäsong.

Spelet kommer att finnas både via Steam och Mac App Store, och Mac-versionen kommer att ha samma funktioner som på pc. För Mac-användare som vill förhandsboka går det nu att göra via Aspyr som distribuerar spelet för Mac.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.