Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Logitech Keys-To-Go: portabelt tangentbord för Ipad

Snart finns ett nytt tunt Bluetooth-tangentbord bland alternativen för Ipad. Keys-To-Go kommer från Logitech och är ett fristående tåligt tangentbord som passar alla modeller av Apples surfplatta.

För personer som skriver mycket, och kanske rent av ersatt sin bärbara dator med en Ipad är ett externt tangentbord ett trevligt tillbehör som till nytta. Det inbyggda tangentbordet i IOS i all ära, men det är skönare med fysiska tangenter när längre alster ska författas.

Logitech tillverkar många tangentbord som passar till Apples modeller av Ipad, och har snart en ny variant att erbjuda. Keys-To-Go heter företagets senaste lansering som kommer att finnas i butiker från slutet av november i år.

Det är ett fristående tangentbord som ansluts via Bluetooth. Det är 6,1 millimeter tunt och väger 180 gram, allt för att vara så portabelt som möjligt. Tangenterna är täckta av vad Logitech kallar för "Fabricskin" som skyddar mot smulor och spill. Det är bara att torka bort det utspillda kaffet och fortsätta skriva.

Det uppladdningsbara batteriet räcker upp till tre månader på en laddning och eftersom det är ett fristående tangentbord passar det med alla modeller av Ipad.

Logitech vill ha 699 kronor för tangentbordet, och tar emot förhandsbeställningar redan nu via sin webbplats. Keys-To-Go kommer i tre färger, svart, rött och blågrönt ("teal").

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.