Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Woz: "Apple borde ha gjort en större telefon för tre år sedan"

Apples medgrundare Steve Wozniak har delat med sig av sina senaste åsikter, bland annat att Apple borde ha släppt en telefon med större skärm redan för tre år sedan.

Steve Wozniak var med och grundade Apple tillsammans med Steve Jobs, men har inte arbetat på företaget sedan 1987. Trots det har han många åsikter om Apples affärsverksamhet och produkter, och han uttalar sig ofta i olika intervjuer och på konferenser.

Nyligen intervjuades han av CNN, och uttryckte åsikten att Apple med fördel borde ha tillverkat en Iphone med större bildskärm redan för tre år sedan. Detta hade gett dem en större konkurrensfördel gentemot Samsung, som med en marknadsandel på 24 procent är världens största tillverkare av smarta mobiltelefoner. Apple är god tvåa med en marknadsandel på 12 procent enligt analytikerbolaget IDC.

Wozniak är också känd för att gärna testa många olika slags tekniska produkter, och har bland annat uttryckt sitt intresse för smarta klockor. I intervjun uppger Woz att han gillar att prova en produkt innan han bestämmer sig för den. Wozniak säger:

"Teknik är som en låt. Du kan få alla detaljer från någon annan, men du kan inte vara säker på att du tycker om den förrän du hör den själv."

Om den kommande Apple Watch är Steve Wozniak skeptisk. Efter att ha provat de flesta tidigare produkter i kategorin säger han sig vara negativt inställd, då ingen levt upp till hans förväntningar. Enligt Wozniak verkar Apple Watch endast vara "ett glorifierat hälsoarmband", men han tänker ändå ge produkten en chans. Woz:

"Den är mer distinkt än de andra. Och vem vet, den kanske säljer bra. Det finns många armar därute."

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.