Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte

Apple bygger campus i centrala Los Angeles

Apple har enligt rykten skrivit avtal om att etablera sig i den kända byggnaden Broadway Trade Center i Los Angeles, med plats för både kontor, butiker och nyköpta märket Beats.

Apple har flera butiker i området i och runt Los Angeles, som är USA:s näst största stad. Men fler blir det, bolaget har enligt Downtown LA Examiner skrivit kontrakt om att hyra lokaler på "hundratals kvadratmeter" inuti den berömda byggnaden Broadway Trade Center i centrala Los Angeles.

Enligt rapporten ska Apple använda lokalerna som ett campus med plats för bland annat kontor och en butik. Enligt rykten ska också Beats husera sin verksamhet i byggnaden.

Broadway Trade Center invigdes 1908 och innehöll från början bland annat varuhus, restauranger och postkontor. Byggnaden är en av de större i centrala Los Angeles och täcker totalt nästan ett helt kvarter med en sammanlagd yta på över en miljon kvadratfot (motsvarande 92 900 kvadratmeter).

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.