Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Aaron Sorkin: "Lisa Jobs blir filmens hjälte"

Enligt manusförfattaren Aaron Sorkin ska rollistan för den kommande filmen om Steve Jobs snart att tillkännages, och en viktig karaktär är Lisa Jobs.

Manusförfattaren Aaron Sorkin har legat bakom framgångsrika tv-serier som Vita Huset och Newsroom, liksom Facebook-filmen The Social Network som vann tre stycken Oscars, bland annat för bästa dramafilm.

Sorkin har också skrivit manuset till den kommande filmen om Steve Jobs, baserad på Walter Isaacsons biografi om Apples grundare. Produktionen har kämpat med flera skådespelare som tackat nej till huvudrollen, nu senast Christian Bale. Det senaste ryktet säger att Michael Fassbender förhandlar om att axla den svarta polotröjan i en roll som uppges vara mycket krävande.

I en intervju med den engelska tidningen The Independent säger Sorkin att den fulla rollistan för filmen snart kommer att tillkännages, och att av manusets 181 sidor består ungefär 100 av repliker för karaktären Steve Jobs.

Dessutom uppger Sorkin att en viktig karaktär kommer att vara Lisa, Steve Jobs dotter som han ursprungligen förnekade faderskapet för. Lisa Jobs är idag 36 år gammal och har deltagit i arbetet med manuset. Sorkin säger:

"I fallet med Steve Jobs är det relationerna han hade – särskilt med hans dotter Lisa – som lockade mig. Hon deltog inte i Walter Isaacsons bok efersom hennes far levde då, och hon ville inte distansera sig till någon av föräldrarna, så jag är väldigt tacksam att hon nu ville spendera tid med mig. Hon är hjälten i filmen."

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.