Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Eddy Cue på shoppingrunda med Apple Pay

Apple-chefen Eddy Cue tar med journalisten Rich DeMuro för att göra lite inköp med hjälp av en Iphone och Apple Pay.

Eddy Cue är ansvarig chef för Apples internettjänster, inklusive det nya betalsystemet Apple Pay. Den lokala tv-stationen KTLA i Los Angeles sände nyligen ett inslag med Cue där han gör lite ärenden i Santa Monica med hjälp av #Apple Pay.

Journalisten Rich DeMuro och Eddy Cue möttes upp och började med att äta lunch på restaurangen Panera Bread, vilken förbeställdes med hjälp av restaurangens egen app och betalades med Apple Pay. Eddy Cue betalade med en guldfärgad Iphone 6 Plus och åt en "sangwich", vilket är ett slanguttryck för en smörgås.

Därefter åkte duon vidare och köpte ett par solglasögon på varuhuset Bloomingdales, något som krävde en extra signatur av Eddy Cue. När han frågades varför det var så svarade han att inköp över ett visst belopp kan kräva ett extra säkerhetssteg, vilket fungerar likadant som vid betalning med vanliga kreditkort, och är upp till butikskedjan.

Efter detta var det dags för ett besök på en Disney Store, som också hör till de kedjor som accepterade Apple Pay redan vid lanseringen. Eddy Cue köpte två stycken dockor från den tecknade filmen Frost. Det sista stoppet på shoppingrundan var en Apple-butik där Cue köpte en ny Ipad.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.