Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Tre misstänkta gripna i samband med tillslag mot Wirelurker

Kinesiska myndigheter uppger att man gjort ett tillslag mot de webbplatser som spridit skadeprogrammet Wirelurker och att tre misstänkta personer gripits.

Säkerhetsföretaget Palo Alto Networks informerade tidigare i november om skadeprogrammet Wirelurker som riktar sig mot IOS- och OS X-användare främst i Kina. Apple var snabbt ute och blockerade de utpekade apparna, men fick kritik från säkerhetsföretaget som menar att samma teknik fortfarande kan utnyttjas av någon annan.

Kinesiska myndigheter har gjort ett tillslag mot de webbsidor som spred Wirelurker och har gripit tre misstänkta personer i samband med detta, skriver Securityweek.

Wirelurker kan ha spritts till hundratusentals användare främst i Kina via en App-butik där den skadliga koden gömdes i populära spel och applikationer. Användare som laddade ned någon av apparna fick sedan in skadeprogrammet i sina IOS-enheter när dessa anslöts via USB till datorn.

Wirelurker drabbade inte bara bara enheter som låsts upp med så kallad jailbreak då skaparna signerade koden med särskilda certifikat tänkta att användas av företag som behöver installera egna appar utanför App Store.

En mindre framgångsrik Windows-version av Wirelurker har också upptäckts.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.