Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Skrillex designar limiterad upplaga av UE Boom

Logitechs portabla högtalare UE Boom säljs nu i en limiterad upplaga med design från musikproducenten Skrillex.

I maj förra året testade 99mac högtalaren UE Boom, en portabel cylinderformad högtalare som framför allt i par om två imponerade på redaktionen. Nu samarbetar Ultimate Ears med musikproducenten Skrillex som handritat ny design som täcker en limiterad upplaga av högtalarna.

Skrillex säger sig använda UE Boom när han turnerar och är glad över att ha fått chansen att sätta ett konstverk på den här mindre upplagan.

"UE Boom är fantastisk eftersom den är liten, bärbar och kraftfull. Den låter så högt! Jag lyssnar på den hela tiden när jag turnerar – i bussen och backstage. Den är den bästa, mindre högtalaren jag vet och därför blev jag överlycklig över att ha mitt konstverk på den specialdesignade upplagan."

Skrillex Edition UE Boom finns tillgänglig i USA och utvalda europeiska länder, däribland Sverige. Här kostar den 1 900 kronor inklusive moms.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
4 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.