Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

App Store-knappar byter namn

Apple byter namn på de knappar som används för att ladda hem gratisappar i App Store och Mac App Store.

Apple har gjort en mindre förändring gällande gratis-appar i App Store och Mac App Store. Nedladdningsknapparna för dessa appar har bytt namn från "Gratis" till "Hämta". Appar som kostar pengar har fortfarande priset angivet på knappen som tidigare.

Det är okänt varför Apple valt att göra så här, men en anledning kan vara för att inte riskera att missleda kunder då många gratisappar i praktiken kräver köp inuti appen för att användas, främst spel. Tidigare i år rapporterade 99mac om att EU diskuterade med Apple och Google hur köp inuti appar tydligare kunde märkas för konsumenterna.

Apple har sedan dess börjat märka appar som erbjuder köp inuti appen, och det krävs dessutom en lösenkod eller godkännande med Touch ID innan ett köp inuti appen genomförs.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.