Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple Watch en av årets bästa uppfinningar

När amerikanska tidskriften Time listar årets 25 bästa uppfinningar är Apple Watch med trots att den inte går att köpa än.

Apple visade upp sin smarta klocka #Apple Watch i september, men den kommer inte att gå att köpa förrän i början av nästa år. Det här hindrar inte den amerikanska tidskriften Time från att utse den till en av årets 25 bästa uppfinningar.

Enligt motiveringen lyckas Apple Watch där andra smarta klockor inte gjort det. Apples klocka är en dator för handleden med ett nyskapande gränssnitt som kombinerar en pekskärm med knappar.

Apple Watch är i gott sällskap på listan som också tar upp Hendo Hoverboard, en flygande skateboard och trådlös elektricitet. Microsofts Surface Pro 3 tar också en av platserna på listan som 99mac tidigare lånat för en dag.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.